Nysgerrighed
Sanser
Bevægelse
Fordybelse
En naturbørnehave i Hald Ege

Børnehaven ligger stort set midt i den gamle Egeskov, for enden af Videbechs Alle i Hald Ege og naturen omkring os bruger vi rigtig meget.

I Naturbørnehuset Egeskoven mener vi at pædagogisk uddannet personale er en vigtig forudsætning for at skabe gode, trygge og udviklende rammer. Derfor tilstræber vi at have en høj andel af uddannede pædagoger.

Lige nu er her ca. 57 glade, livlige og fantasifulde børn, 9 engagerede, hjertevarme og fagligt dygtige voksne (5 pædagoger, 1 pædagogstuderende,  1 pædagogisk assistent elev,  1 kostfaglig medarbejder og 1 leder.

Vi har desuden en gruppe for børn hvor sanserne "driller" (Sommerfuglene). I gruppen er der 6 børn og 5 specialpædagoger og der er et tæt samarbejde på tværs af grupperne, for at skabe de bedste rammer for inkluderende pædagogik til gavn for alle børnene.

 


Udeværksted
Udeværksted
Hygge med fastelavnsmasker og på legepladsen.
Vi maler fastelavnstønden.
Storbørn i salen
Velkommen til Naturbørnehuset Egeskoven - en Naturbørnehave i Hald Ege
En dejlig tur i skoven, hvor vi fløj på flyvemaskine alias en stor væltet træstamme (29/2 2016)

Vi synes at vi har en unik børnehave der ikke større end at alt personale kender alle børn og omvendt, og med en varm og næsten hjemlig atmosfære. 

På dette site finder du information om Børnehaven og  på Facebook.com/egeskovens kan man se mere af hvad vi går og laver i huset og i naturen. Kontakt os meget gerne på  87871440 eller ter@viborg.dk for at aftale et besøg og muligheden for at opleve vores børnehave.

Kontakt os

Leder, Toke Erslev 87 87 14 40

Børnehaven 20 61 62 94

Storbørn 50 74 05 63

Indskrivning i Nemplads

Vi bliver indimellem kontaktet af forældre der gerne vil have deres barn skrevet op hos os, men som ikke kan finde vores børnehave i Nemplads systemet eller som får besked om at der ikke er plads.

Skulle du står i lignende situation, så kontakt os meget gerne på 87871440.

Med venlig hilsen

Toke Erslev, leder.