Vores forældre har givet os nedenstående udsagn om deres oplevelse af Egeskovens Børnehave

”Egeskovens børnehave ligger midt i naturen og de udendørs rammer er grønne. Legepladsen er omkranset af en bøgehæk som børnene kan kigge over. Der er græs, buske, blomster, jordbærbed og store træer som giver naturlig skygge i sommermånederne.”

 

” ’Mor du skal smage vores gransaft!’ Vores datter fortæller stolt, at børnene har været i skoven og samle grannåle, som de har kogt og derved har fået lækker gransaft ud af. En anderledes og sjov oplevelse for vores datter som hun jævnlig fortæller om.”

 

”En dag jeg kommer for at hente vores datter, ligger en af pædagogerne på gulvet, og flere af børnene er i gang med at vikle hende ind i toiletpapir. Vores datter fortæller at de leger, hun har slået sig, og hun skal have gips på. Der er altid plads til fjollede lege i børnehaven, pædagogerne griber børnenes ideer og lader dem handle under trygge rammer.”

 

”Jeg synes, det er dejligt at se, at lederen også sidder sammen med børnene og læser en bog eller leger med LEGO, eller hjælper med opvasken i køkkenet. Vores datter giver gerne et kram til ham også, og det betyder noget for os, at han er en del af huset og han kender børnene.”

"Vi er enormt privilligerede at have en fast base i Egeskovens børnehave - samtidig med, at vi har alle de ekstra kvadratmeter, man kunne ønske sig i skoven som nærmeste nabo. Vores datter er helt vild med at grave efter regnorme, observere bænkebidere under barken, kigge efter fugle, frøer og får. Og når de så ovenikøbet har haft - køkkenets hjemmelavede - madpakker med på udflugt, så er det helt i top". Line (mor til Marie)

 

”Vores datter bliver udfordret i naturen i forhold til motorikken, da skoven bliver brugt flere gange i ugen. Vores datter fortæller ” først turde jeg ikke gå på træstammen mor, men Tenna hjalp mig, og så turde jeg godt bagefter, og det var sjovt”. Hun har et stort smil på læberne, og jeg kan se, at hun er stolt, fordi hun turde. Hun får selvtillid og får lyst til flere udfordringer.”

 

”Mor, mor jeg har hjulpet med at passe marsvinene. De har fået rent halm, rent vand og dejlig mad.”

 

”Duften af nybagt brød og hjemmekøkken, når jeg sammen med min søn træder ind i børnehaven om morgenen. Det er helt fantastisk, og giver os anledning til en god samtale, inden jeg siger farvel og på gensyn til mit barn.” (Simon, far til Dirch)

 

”Egeskovens børnehave er verdens bedste børnehave. Der er ALTID tid til det enkelte barn. Lækker hjemmelavet mad hver dag. Gode og dygtige medarbejdere, der viser ægte omsorg og glæde sammen med børnene, og som lytter til barnets behov. Vi har haft 2 børn i børnehaven og har ikke en haft en eneste dårlig oplevelse derovre. Masser af kærlighed. Masser af tid. Masser af sjov. Masser af læring. Masser af nærvær. Egeskovens børnehave får mine varmeste anbefalinger!” Mvh Dorthe Kallestrup

 

"Det, der først falder mig ind, når jeg tænker på vores allesammens børnehave - og det, der betyder aller mest for os som forældre - er det superkompetente personale, vi har fornøjelsen af dag efter dag. De formår at skabe en rolig og hyggelig atmosfære, der muliggør arbejdet med imponerende mange aktiviteter. De ser det enkelte barn. Deres anerkendende tilgang til børnene smitter af på samværet og den gode tone børnene imellem. Jeg føler mig heldig. Det er intet mindre end fantastisk." Line (mor til Marie)